Acteur Hugh Jackman opent eigen theewinkel

De stoere Australische acteur Hugh Jackman is onder anderen bekend als als Wolferine in The X-man en van andere films  als The Prestige en Australia. Maar hij heeft nu ook zijn eigen Thee en koffie winkel geopend in New York. De winkel heeft de naam Laughing Man Coffee & Tea gekregen, persoonlijk vindt ik dit een fantastische naam … simpel, vrolijk en het bevat het woord Thee 😀

Bij de opening waren vele fans van Hugh Jackman aanwezig en deze kregen allen persoonlijk van Hugh Jackman een kopje thee (of koffie 🙂

Het idee voor de thee winkel kwam toen Hugh Jackman in Ethiopië bevriend raakte met een koffie boer Dukale. Hugh raakte zo geinspireerd van alles wat hij leerde van Dukale en de gemeenschap dat hij beloofde aan Dukale om hem te gaan helpen. En hield woord, terug in Amerika richte Hugh samen met twee van zijn vrienden de stichting Laughing Man op waarvan de winkel Laughing Man Coffee & Tea een onderdeel is.

Bronvermelding foto’s: Dailymail.co.uk

7 gedachten over “Acteur Hugh Jackman opent eigen theewinkel”

  1. Wat een fantastische zet en leuk nieuws! Was al beetje fan van Hugh Jackman maar met deze move bevestigt hij hoe trending hij ook is. Uiteraard vond ik het al “pretty cool” toen hij de de reclame deed voor Lipton Ice – toch ook soort thee… 😉 Ok, nog een reden om weer naar the Big Apple te gaan!

    Beantwoorden
    • Heb er ook heel veel zin in! Ben al in Hong Kong geweest maar dat heeft eigenlijk weinig met China te maken behalve dan dat er heel veel Chinezen wonen 🙂 Ik ga er natuurlijk een uitgebreide blogpost aan weiden, of een hele serie!

      Beantwoorden

Plaats een reactie