Adagio signature blend, maak je eigen thee melange!

Vorige week had ik het er al over op de weblog. In het its bacon artikel waarin iemand zijn eigen signature blend had gemaakt die smaakte naar bacon! Met signature blend is het mogelijk. Met signature blend kan jij je eigen thee melanges maken met de ingrediënten van Adagio tea. Deze zelf gemaakte melange die je met signature blend kan maken kan je vervolgens ook bestellen, ook kunnen andere mensen jou melange bestellen en reviews erover schrijven met wat ze er van vonden, het is makkelijk, snel en ontzettend verslavend!

Hoe maak ik me eigen melange?

Het is vrij simpel ten eerste ga je naar de site van Adagio tea, naar het signature blend gedeelte hier. Hier veilig aangekomen kan je beginnen met het maken van je eigen melange door te klikken op “Create a blend” rechtsboven in de hoek, laat het mengen beginnen 🙂

Wat kan je allemaal?

Je kan gebruik maken van drie verschillende ingrediënten voor een melange bijvoorbeeld:

  • 60% Ginseng green
  • 10% Forest berries
  • 20 % Peppermint

Het hierboven genoemde ingrediënt heb ik zelf gemaakt, het heet the tea loving monk blend!

Je kan zelf natuurlijk bepalen hoeveel procent van het ingrediënt in je melange moet. Je hebt bij Adagio signature blend de keuze uit zo’n ongeveer 100 ingrediënten. Het zal je verbazen hoeveel combinaties je met deze ingrediënten kan maken.

Signature blend is bijvoorbeeld erg leuk als je zelf nieuwsgierig bent naar een bepaalde melange maar deze nog niet bestaat. Waarom niet zelf maken!

Melange klaar wat nu?

Leuke foto toevoegen (voorop het zakje) en leuk verhaaltje erbij over de melange en hoe je op het idee kwam (bijvoorbeeld) vervolgens online zetten! Als je melange online staat kan iedereen jou melange bestellen voor $ 10 dollar en kan iedereen reviews schrijven over jou melange, wat best veel gedaan wordt!

Wanneer jou melange besteld wordt, krijg jij 10 cup points deze kan je uitgeven in de Adagio webshop.

Vergeet overigens niet je melange te bespreken als je even tijd hebt! Op het het forum van Adagio, oftewel de tea chat. En hier op theeliefhebbers natuurlijk!

Plaats een reactie