Automatische theepot

Voor de theeliefhebbers die ook van moderne designs houden wil ik even werelds eerste automatische theepot uit de Steepware lijn van het milieu bewuste bedrijf the TeaSpot onder de aandacht brengen. Twee hele belangrijke aspecten van het goed zetten van thee zijn…de juiste watertemperatuur en tijd. De automatische theepot regelt dit voor jouw zodat je altijd het perfecte kopje thee kunt zetten, ook als je het druk hebt.

De automatische theepot is in te stellen op zwarte, groene of kruiden thee en de theepot regelt de rest. Je kunt ook handmatig een tijd instellen natuurlijk. En als de tijd voorbij is, ping en de theepot verwijdert automatisch de theebladeren uit het water.

De automatische theepot is te gebruiken met losse thee maar ook met theezakjes, handig voor de Nederlanders die overwegend nog voornamelijk theezakjes gebruiken.

Automatische theepot bestellen?

De automatische theepot is hier te bestellen, ze verzenden ook naar Nederland! Ze verkopen ook bijpassende theekopjes om jouw set compleet te maken.

Eén gedachte over “Automatische theepot

 1. Hi Team,
  My name is Keril from Teaswan. I’ve been following your blog since long.

  Your recent post really resonated with me. I thought it was something my audience would appreciate, so I shared it with my social media and email subscribers.

  I wanted to get in touch with you to discuss guest post further and see if we can work on something similar together.

  If you’re interested Please let us know this week to discuss starting a collaboration that would bring value to both our audiences.

  Thanks,
  Keril

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *