Binnenkort ook thee abonnementen voor op kantoor

Met de slogan “Cheer up the office” heeft De Gebroeders T een nieuwe missie … kantoren in heel Nederland opvrolijken met heerlijke en kwalitatief goede thee! We zijn er bijna klaar voor, de website is live en vanaf vrijdag 18 November kan er een thee abonnement afgesloten worden.

Ben jij een baas met kantoor

Heeft u een bedrijf met meerdere medewerkers of komen er regelmatig klanten langs die graag thee drinken? Wilt u uw theedrinkende medewerkers verwennen met lekkere thee, en tegelijk het welzijn en de concentratie verhogen? Wilt u uw gastvrijheid verhogen door lekkere thee aan te kunnen bieden aan uw klanten? Dan is een thee abonnement wat u zoekt!

Ben jij een medewerker op een kantoor?

Werk jij op een kantoor in Nederland waar zoals vele kantoren in Nederland de koffie drinkers verwend worden met de beste koffie maar waar jij het als theeliefhebber nog steeds moet doen met standaard thee, van lage kwaliteit? Breng daar dan vandaag nog verandering in en tip de baas!

Cheer up the office met de lekkerste en beste thee!

8 gedachten over “Binnenkort ook thee abonnementen voor op kantoor”

 1. Muchas gracias 🙂 heel goed dat je het zegt, in het MKB wordt idd over het algemeen niet uitgebreid de tijd genomen voor het zetten van een heerlijk drankje. We hebben er al wel over nagedacht en er zijn al een paar ideeën maar we moeten nog met iets concreets komen.

  Beantwoorden
 2. Leuk initiatief. Ik probeer zelf ook vaak losse thee te promoten op het werk door ’tea parties’ te organiseren. Nodig ik wat collega’s uit om wat van mijn verzameling losse thee te proberen. Wordt altijd erg leuk gevonden, dus ik denk dat er zeker animo is voor kwaliteits thee op het werk.

  Beantwoorden
  • Wat leuk om te horen! (lezen in dit geval:) ook bij mij op kantoor wordt dit zeer gewaardeerd, en het mooie van thee is dat er zoveel soorten en variaties zijn waardoor er voor iedereen iets bij zit en nooit verveeld… eens kijken wat ik morgen weer mee ga nemen naar kantoor….

   Beantwoorden

Plaats een reactie