De diver thee tool!

Thee diver 2

Na de dinosaurus thee tool, theekopje met tanden en de terrorist teapot heb ik weer een nieuwe creatieve thee tool gevonden, namelijk de diver thee tool! De diver thee tool is 35 x 57 x 150 mm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze ouderwets en traditionele Koreaanse Meoguri duiker verkent de diepe wateren van theekopjes over de gehele wereld nu ongeveer sinds 5 maanden. De scheppers van deze nieuwe creatie zijn twee designers uit korea Yoon Sung-Mun en Kim Sun-Young.

Het pak van de duiker is gemaakt van vloeibare siliconen rubber, niet schadelijk voor mensen en doorzichtig. Van dit zelfde materiaal worden ook veel drinkflesjes voor baby’s gemaakt. De ketting waaraan de diver thee tool vast zit, en lucht via krijgt is gemaakt van stainless steel.

Thee diver 2
De diver wordt verkocht inclusief zuurstoffles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De diver thee tool is natuurlijk niet ideaal voor het zetten van losse thee, maar wel een leuke toevoeging aan de keuken! Wat betreft onderhoud is de diver thee tool fantastisch. Dit doordat de diver gemaakt is van siliconen rubber hierdoor wordt de diver bij elk kopje thee van nature gedesinfecteerd. Helaas voor de duiker, zijn er op verschillende plaatsen kleine gaatjes waardoor de geur, smaak en kleur van thee zich kan verspreiden.

De Koreaanse diver is onder andere hier te koop bij yankodesign, we hebben de diver nog niet gespot in Nederland.

2 gedachten over “De diver thee tool!

  1. Ik vind ze ook zo leuk en ben echt een thefanaat. Ik verkoop ze nu ook hobbymatig via Marktplaats. Ook de dino en vele andere bijzondere thee tools. Mag ik gegevens hierover achterlaten?
    Groetjes Georgette
    06-50207511

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *