De Gebroeders T is vernieuwd & Theeliefhebbers gelanceerd!

Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om De Gebroeders T te vernieuwen en alle feedback van Theeliefhebbers en onze relaties te verwerken. Om te beginnen is onze bedrijfswebsite vernieuwd; een nieuw systeem, nieuwe teksten, design aanpassingen, nieuwe diensten en een uitgebreide helpdesk voor al onze websites en diensten om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Thee & gezondheid + Thee blog = Theeliefhebbers.nl & meer

We zijn ooit begonnen met de thee encyclopedie Thee & gezondheid en de Thee blog. Deze zijn goed ontvangen en werden veel bezocht. Deze hebben wij nu uitgebreid en geïntegreerd in een nieuwe website genaamd Theeliefhebbers.

Maar Theeliefhebbers is veel meer……

Theeliefhebbers

Op theeliefhebbers bieden wij alles wat het hart van een theeliefhebber begeert. Een uitgebreide encyclopedie, weblog waarop door meerdere schrijvers wordt bijgedragen & een thee marktplaats . Theeliefhebbers kunnen een profiel aanmaken maar ook groepen en forums.

Er is een handige gids waar alle theetuinen, (web)winkels en andere thee gerelateerde bedrijven in zijn opgenomen, staat je er nog niet tussen? Neem dan contact op en dan plaatsen wij ook uw bedrijf.

En dan is er nog de plek waar theeliefhebbers heen kunnen met hun vragen of vragen van andere theeliefhebbers kunnen beantwoorden, samen weten wij alles!

Theeliefhebbers, de online gemeenschap waar thee, liefhebbers & passie samen komen.

Theeliefhebbers voor de zakelijke kant van de thee wereld

Voor de zakelijke kant van de thee wereld zijn er nog een aantal extra mogelijkheden op Theeliefhebbers zoals het aanmaken van een weblog. Al het nieuws wat u hierop plaats wordt direct zichtbaar voor alle bezoekers en theeliefhebbers, op deze manier heeft u gelijk een groot lezerspubliek. Voor de weblog is er ruimschoots keuze uit designs om de weblog te personaliseren.

Desgewenst kan De Gebroeders T u ook helpen bij het maken van een design in eigen huisstijl, lees hier meer.

Theeliefhebbers, binnenkort beschikbaar…..

De eerste update van Theeliefhebbers is alweer in de maak en staat gepland voor eind Juli. Dan is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten waarmee u nog meer functionaliteit hebt. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om een een eigen webshop te beginnen op uw weblog.

Een andere voorbeeld is het gebruik maken van een eigen domeinnaam voor uw Theeliefhebbers website voor nog meer professionaliteit. U heeft met het abonnement ook keuze uit meer dan 100 designs en verschillende plugins waarmee u uw website kan uitbreiden.

Als klapper komt er met de update ook een centrale marktplaats om uw producten op te verkopen, breng uw producten direct naar de theeliefhebber en niet andersom.

We zijn continu bezig om Theeliefhebbers uit te breiden en te verbeteren dus houdt het in de gaten of geef uw suggesties door zodat wij daar mee aan de slag kunnen.

Veel thee plezier gewenst! Met vriendelijke groet &, De Gebroeders Toine & Ranan Branbergen

Plaats een reactie