Numi thee

Artikelen > Thee merken > Numi thee

Numi thee is een een kwalitatief hoog en fijn merk, de kwaliteit is goed en wint in Amerika de een naar de andere award. Numi thee is biologisch en fair trade en de verpakking is een waar kunstwerk.

Over Numi thee

Numi thee is opgericht door de broer en zus Ahmed & Reem. 
Reem is kunstenares die met haar prachtige hand geschilderde voorstellingen de verpakkingen van Numi verfraait. Geïnspireerd door foto’s die Ahmed heeft gemaakt tijdens zijn vele reizen op zoek naar exotische theeën en kruiden.

Kwaliteit van het hele blad

Numi thee gebruikt biologische thee bladeren gemaakt van het hele blad. Geen bitter smakend theestof. Elk theezakje geeft zo de kwaliteit van losse thee, vol en rijk van smaak.

Geen Oliën of smaakstoffen

Voor het maken van de “puurste thee ter wereld” gebruiken we alleen echt fruit, bloemen en kruiden. Zonder toevoeging van oliën of smaakstoffen die gebruikelijk zijn in de reguliere handel. Dit maakt een unieke biologische thee met een pure smaak.

Biologisch en Fair Trade

Met een passie voor mensen en nieuwe ervaringen, reist het Numi Tea’m naar de thee producerende landen en betrekt zijn thee en kruiden direct van de telers. Dit verzekerd ons van de meest verse en recent in het seizoen geplukte ingrediënten. Onze thee en kruiden zijn gecertificeerd BIOLOGISCH, Fair Trade, Kosher en Halal
 
Afbreekbare theezakjes: Onze theezakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Wij volgen niet de trend van ‘Silky’ het doorzichtige theezakje van nylon of polyester. Deze zijn niet afbreekbaar. Numi theezakjes zijn geheel composteerbaar.

Feiten Numi thee