Revolution Tea

Artikelen > Thee merken > Revolution Tea

Revolution tea of Revolution thee in het Nederlands combineert het beste van beide werelden. Zij combineren de kwaliteit van losse thee met het gemak van een theezakje. Revolution thee verkoopt haar thee in fijne piramide vormige buideltjes waardoor het gebruikersgemak bewaard blijft maar waar de losse thee wel de ruimte heeft om te ontvouwen.

Over Revolution Tea

Revolution Tea is een theemerk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Dit in Amerika gevestigde bedrijf met hun passie voor kwaliteit in smaak en presentatie, introduceerde eind jaren negentig voor het eerst premium losse bladthee maar met het gemak van een buideltje. Zij zorgde voor een revolutie op het gebied van thee en creëerde een nieuw theesegment en daarmee een nieuwe fase in de evolutie van de theemarkt.

Ook Revolution tea houdt zich bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen, iets wat wij bij De Gebroeders T heel belangrijk vinden. De theesoorten van Revolution tea zijn afkomstig van alleen de beste theetuinen in China, Sri Lanka, India en Japan. Productie vindt plaats in India, dichtbij de belangrijkste theeplantages. De thee wordt onder condities van de Britisch Retail Consortium Global Standards geproduceerd en vers verpakt.Daarin zijn voorwaarden gesteld ten aanzien van hygiëne, kwaliteit en sociale omstandigheden. Zo garanderen wij dat de kwaliteit van de thee optimaal is en op natuurlijke wijze wordt geteeld en geproduceerd, maar ook dat de medewerkers onder goede sociale omstandigheden werken en een normaal loon krijgen uitbetaald. Daarnaast worden bestellingen die via de site worden besteld, Co2 neutraal verstuurd.

Feiten Revolution Tea

  • Biologisch: nee
  • Losse thee: ja, los in een buideltje
  • Theezakjes: ja, piramide vormige-buideltjes
  • Website
  •