FesTEAval 2018: thee, thee en nog eens thee!

 

Leestijd: 3 minuten

Inmiddels is het alweer langer dan een week geleden dat het fesTEAval 2018 plaatsvond in Utrecht. Wij waren erbij en hebben zeker genoten van de heerlijke sfeer en de lekkere deuntjes. Het weer was natuurlijk ook geweldig, het zonnetje liet zich mooi zien.


festeaval 2018-8
festeaval 2018-1

De kraampjes en markt

Toen we aankwamen bij de ingang kregen we een goodiebag met daarin een heel schattig, klein kopje. Hiermee kon je thee proeven bij alle verschillende kramen. Een enorm leuk hebbedingetje. Op dit moment staan ze dan ook bij ons in de kast! Er stonden veel verschillende dingen. Niet alleen was er veel thee, maar ook veel lekkernijen voor erbij zoals chocolade.

Zelf hebben we ook nog wat gekocht, namelijk twee theeplantjes van Tea by Me, welke nu in onze tuin staan. Heel leuk, want zo kunnen we straks onze eigen thee oogsten!

festeaval 2018-3
festeaval 2018-4
festeaval 2018-5

Chillings

Maar natuurlijk konden we ook heerlijk relaxen op het terras, met het lekkere zonnetje erbij. Wat we wel erg jammer vonden was dat je er geen thee of ijsthee kon krijgen; vooral een ijsthee was wel lekker geweest met het warme weer. Maar wij vermoeden dat dit expres is gedaan om ervoor te zorgen dat mensen ook thee gaan proeven, in plaats van alleen drinken.

Op het terras konden we genieten van verschillende deuntjes. Zelf hebben we niet meegedaan aan de workshops, maar misschien dat we dit volgend jaar toch wel doen.


14 april 2019: de vierde editie!

Wij hebben ontzettend genoten van dit fesTEAval en de prachtige locatie in Utrecht. Volgens jaar op 14 april is de vierde editie gepland en wij moedigen dan ook iedere theeliefhebber om te gaan, want het is het helemaal waard.

Foto’s:

  • Afkomstig van fesTEAval: https://festeaval.nl/galerij/

Plaats een reactie