Grote Theeliefhebbers update

Om de vakantie mee af te sluiten en te vieren dat het leven weer een beetje begint (vindt ik persoonlijk heerlijk:) hebben wij weer een grote update gedaan op Theeliefhebbers. Er zijn 3 leuke & sociale functies toegevoegd om Theeliefhebbers nog leuker te maken!

Chatten met andere theeliefhebbers

Thee chatBerichtjes versturen via de mail of via Facebook is handig maar soms wil je gewoon even wat sneller antwoord. Op Theeliefhebbers hebben we nu een uitgebreide chatfunctie toegevoegd die je onder aan elke pagina vindt. Als je een account hebt op Theeliefhebbers ben je automatisch ingelogd met je naam en foto en als je geen account hebt kun je inloggen via Twitter of Facebook.

Je kunt in de openbare ruimte chatten of een privegesprek starten. Als je Theeliefhebbers in je browser open laat staan kun je gewoon doorgaan met internetten en hoor je een geluidje zodra iemand je wat vraagt.

Vragen stellen & beantwoorden

Thee vragenWe hebben een uitgebreid vragen systeem voor alle theeliefhebbers toegevoegd waar je vragen kunt stellen, maar ook vragen van mede-theeliefhebbers kunt beantwoorden.

Voor het beantwoorden van vragen krijg je punten waarmee je een reputatie kunt opbouwen. Als jij antwoord gewaardeerd wordt door andere theeliefhebbers kunnen zij hierop stemmen waardoor jij nog meer punten krijgt.

Het loont dus direct om vragen te beantwoorden maar ook om je antwoord zo goed mogelijk te formuleren. Bekijk het vragen gedeelte hier of lees er hier meer over.

Prestaties behalen

Op Theeliefhebbers  kun je prestaties behalen & meedingen in de Theeliefhebbers ranglijsten, net als in een spelletje! Er zijn momenteel 16 verschillende prestaties die je kunt behalen. Sommige zijn eenmalig en andere prestaties kun je in levelen, hoe meer je bepaalde handelingen verricht hoe meer punten je verdiend en in level stijgt. Lees hier meer het behalen van prestaties of bekijk hier de details van alle prestaties. Om mee te spelen voor het behalen van deze prestaties dien je wel een account te hebben op Theeliefhebbers. Als je ingelogt bent zie je op elke pagina aan de zijkant de actuele score.

Om te kijken hoe hoog jij in de ranking staat ten opzichte van alle andere theeliefhebbers kun je op de Theeliefhebbers overzicht pagina kijken.

De 16 verschillende prestaties

Plaats een reactie