Hari tea en Shoti maa thee, bring the temple home

Ben jij fan van yoga? De ayurvedische lifestyle of wordt de stress van het dagelijkse leven jou ook wel eens te veel? Dan is de 100% biologische thee, met een vleugje spiritualiteit van Hari Tea en het merk Shoti maa van Hari Tea echt iets voor jou! Alle theeën van Hari Tea en Shoti maa zijn gemaakt om jouw zintuigen positief te prikkelen. De blends bestaan uit traditionele en minder traditionele kruiden & specerijen, bedoelt om jou een meditatieve staat van zijn te laten ervaren.

Bring the temple home

Via Claudia de Kruijff-Gan, auteur bij de Theeblog, eigenaar van Multiwoman en Benelux distributeur van Hari Tea en Shoti maa kregen wij de kans om de theeën van van Hari tea en Shoti maa eens uitgebreid te proeven, en we waren blij verrast! Het is hele bijzondere thee met heerlijke smaken die mijn smaakpapillen nog niet eerder hadden mogen ervaren. Eerlijk gezegd schieten woorden te kort om het onder woorden te brengen, ik raad je dan ook aan om het echt het zelf te ervaren! Hier kun je alle smaken bekijken die Hari tea rijk is.

Woorden schieten te kort om de smaak te omschrijven, een smaak die mijn smaakpapillen nog niet eerder hadden mogen ervaren!

Je kunt de theeën onder andere hier bestellen en wie weet binnenkort ook in de Thee webshop en op Theeliefhebbers.
Hari Tea is veel meer dan alleen een thee. De thee is geblend met traditionele kruiden en specerijen om een ervaring te ondersteunen. Wil je een heldere geest ervaren? Of juist een mysterieuze aantrekkingskracht? Met Hari Tea , profiteer je van de  wijsheid, die voor duizenden jaren uitsluitend toebehoord heeft aan yoga-meesters.

9 gedachten over “Hari tea en Shoti maa thee, bring the temple home

 1. Ik geloof dat het Persistence of Memory was op basis van groene sencha thee. Zit ook ginkgo biloba in wat lekker opwekkend is, goed voor tijdens mijn werk:) Welke smaak is jouw favoriet? Ik zal binnenkort even een bestelling plaatsen, ben erg benieuwd naar “Face the moment”, een bijzondere kruiden mix.

  1. Hoi Toine!

   Ah jij bent meer van de oppeppers 😉
   Mijn favorieten zijn Tummy in Harmony (veelal goed bij onrust en stress), Heart Center Calm voor een meer algemeen kalme “mood” en welke ik ook heel lekker en bijzonder vind is Mysterie of Desire: de choco en chili combi. Veel mensen vinden deze “magisch” of “mysterieus”. Het geheim van chocola hoef ik natuurlijk niet te vertellen haha. Maar waar ik ook wel blij van word is inderdaad Persistence of Memory. Op zijn tijd de ultieme kick!

   1. Het verschilt idd een beetje, afgelopen tijd meer de oppeppers vanwege het werken aan Theeliefhebbers:) En daarna natuurlijk weer wat meer rustgevende theeën. In juli gaan we het assortiment van onze webshop flink uitbreiden. Dan gaan we ook even skypen want naast een bestelling voor de webshop wil ik zelf ook weer even een voorraad Hari Tea aanleggen:)

  1. Hallo Thirza,

   sorry voor mijn late reactie, maar je kunt ze inderdaad via onze webshop kopen http://www.sencira.personalcatch.nl . We zijn tevens distributeur voor beide theelijnen en verkopen veelal aan yogastudio’s, wellbeing centers en praktijken. We werken momenteel nog aan een overzicht waar de thee geproefd kan worden, cq. gekocht kan worden. Mocht je weleens in Utrecht komen dan kun je bij de Bakkerswinkel deze heerlijke thee proeven en uiteraard ben je van harte welkom op onze webshop!
   Mocht je nog meer informatie willen, schroom dan niet om mij te mailen.

   Groeten,
   Claudia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *