Houten theekopjes

Vandaag was ik opzoek naar een nieuw theekopje, toevallig kwam ik een aantal verrassende houten theekopjes tegen. De theekopjes zien er erg leuk, authentiek en stevig uit. De houten theekopjes zijn gemaakt van Keyaki hout en rubberhout. Een groot voordeel ten opzichte van theekopjes van glas is dat deze houten theekopjes wel tegen een stootje kunnen. Dit lijkt mij erg handig als je bijvoorbeeld thee drinkende kinderen hebt. Ook zijn de houten theekopjes lichter als glazen theekopjes zijn.

Potentiële nadelen

Ik vraag mijzelf alleen wel af in hoeverre het hout van de houten theekopjes de smaak van de thee beïnvloed. Ook heeft een van de houten theekopjes geen oor waaraan je hem vast kan houden. Verder vraag ik me af hoe warm de houten theekopjes worden.

Ik heb ondertussen twee websites gevonden waar ze houten theekopjes verkopen, waaronder ook een website die houten theekopjes verkoopt met oor, erg handig!

Houten theekopje zonder oor Creatieve buitenlandse webshop met allerlei leuke uiteenlopende producten voor thuis
houten theekopje met oor In deze webshop verkopen ze zelfs compleet houten theeservies waaronder houten theeschoteltjes en theelepels

Plaats een reactie