Its bacon tea! Thee die smaakt naar spek

Jazeker bacon tea! thee die smaakt naar bacon oftewel in de volksmond spek, een klant bij Adagio tea heeft het hem (drie jaar terug in 2009) geflikt met signature blend.

Signature blend is een ontzettend vette tool van Adagio tea die toegankelijk is via de site van Adagio tea, hiervoor hoef je alleen maar een account aan te maken bij Adagio tea! Met signature blend kan jij jou eigen tea blend (melange) maken. Ik zelf heb signature blend pas ontdekt, en nog niet gebruikt. Maar ik zal deze week nog terug komen op signature blend met een uitgebreide review en hopelijk een door mij gemaakte melange, ik heb al wat ideeën!

Voor nu gaat het nog even over de bacon tea van Charlotte Ellett. Want het blijft toch ongelofelijk wat allemaal mogelijk is met thee en dan vooral lapsang souchong, appel en caramel. De ingrediënten van its bacon tea, de blend van Charlotte Ellet. Its bacon tea is trouwens ook te koop in de webshop van Adagio teas Hierrr (rechts boven). Ik zelf heb hem uiteraard al besteld, maar helaas logischerwijs nog niet geproefd :(. Zack Luye heeft dit gelukkig drie jaar geleden al wel gedaan! Hieronder zijn oordeel:

http://vimeo.com/5160470#embed

Zack Luye (theeliefhebber in het filmpje) is trouwens de Host bij Adagio Teas en reviewd verschillende theeën van Adagio tea. Waaronder ook de signature blends die gemaakt worden door mensen die gebruik maken van signature blends van Adagio teas. Its bacon is overigens niet de enige bijzondere smaak die gemaakt is met signature blend.  De meest populaire signature blends van deze maand zijn:

En nog veel meer speciale smaken die allemaal verkrijgbaar zijn bij Adagio teas, voor zo ongeveer € 7,00.

Wordt vervolgd!

Eén gedachte over “Its bacon tea! Thee die smaakt naar spek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *