Kate en william thee special

In de afgelopen dagen stond het huwelijk van Kate en William centraal in de media over de hele wereld, een groot gekkenhuis! Natuurlijk kon een Kate en William thee special op de thee blog niet uit blijven, al helemaal niet na het prachtige huwelijk van Kate en William in Westminster Abbey in Londen.

Het huwelijk van Kate en William was een prachtige gebeurtenis, waar vele horeca ondernemingen en detaillisten uiteraard ook van wilden profiteren, en terecht! Want hoe vaak komt zo’n prachtig en grootschalig huwelijk voor in Engeland? De afgelopen weken verschenen er dan ook vele Kate en William theeserviezen en zelfs Kate en William theezakjes, en dit is nog niets alles….

Kate en William theezakjes

Een van de meest spraakmakende Kate en William thee souvenirs was het, Kate en William theezakje, ook vermeld op nu.nl. De Kate en William theezakjes zijn zo gemaakt dat het net lijkt alsof Kate Middleton en prins William een warm bad in jou theekopje nemen. De Kate en William theezakjes waren het idee van onze Duitse buren Donkey Products. Heb je genoeg van Kate en William, na de afgelopen dagen? Vrees niet, Donkey products heeft zich gespecialiseerd in theezakjes met afbeeldingen hierop! Er zijn namelijk ook theezakjes van Karl Lagerfeld, Naomi Campbell en Jean Paul Gaultier en nog veel meer van bijvoorbeeld de big ben in Londen. De theezakjes van Kate en William zijn uiteraard alleen verkrijgbaar als set.

Inhoud Kate en William theezakjes set

  • Een William en Kate theezakje per set
  • Een wenskaart
  • Assam thee melange (in Kate en William theezakjes)

Indien je interesse hebt kan je hier bestellen voor slechts €4,95.

Kate en William theeservies

Choose Kate en William Teacups For a Bloody Good Morning! Het was afgelopen week ook al op het nieuws, vele fabrieken in Engeland en China waar servies gemaakt wordt draaien overuren. Kate en William Teapots, mugs and plates gingen de afgelopen dagen als warme broodjes over de toonbank. Een porseleinen theeservies, speciaal gemaakt in China door een Chinese vrouw (Zhu Xiaoju) die de koninklijke familie had benaderd is door Kate en William als bijdragen geaccepteerd. Het volledige verhaal vindt u hier.

Een van de vele theeserviezen met hierop Kate en William.

Ander Kate en William thee nieuws

Uiteraard heeft het huwelijk van Kate en William nog veel meer dan alleen theezakjes en leuk thee servies voortgebracht in de thee wereld. Zo meld World tea news dat thee verkopers over de hele wereld verslag doen van een levendige business voor thee en theeservies. Theehuizen en restaurants tot ver buiten de grenzen van Engeland organiseren Kate en William high tea’s en andere tea events. Ook het Amstel Hotel schonk een royale high tea ter gelegenheid van de koninklijke trouwerij in Londen. Verder melde de People Magazine afgelopen week dat er speciale theedoeken zijn geproduceerd door de Royal Collection voor het huwelijk van Kate en William.

Naast Kate en William theezakjes en servies zijn er ook vele leuke tinnen blikken gemaakt met hierop afbeeldingen van Kate en William zoals deze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *