Lente Thee en Chocolade in het plekjesproject

 

Leestijd: 2 minuten

Het plekjes-project: iedere maand zetten we een provincie in het zonnetje en bloggen we over een leuke thee-locatie en een leuke theewinkel. Juli is de maand van… Zuid-Holland!

Lente Thee en Chocolade

Als je in de buurt bent van Scheveningen of misschien wel in Scheveningen voor een lekker dagje aan het strand, dan moet je zeker even langsgaan bij Lente Thee en Chocolade. Zoals de titel al doet vermoeden kan je hier niet alleen thee kopen, maar ook nog een chocolade!

Wat ook erg leuk is, is om een thee-abonnement te nemen. Hierbij krijg je iedere maand een theepakket thuisgestuurd. Maar op afspraak kun je ook leuke activiteiten doen, zoals een high tea of een theeproeverij! Dit plekje is het dus zeker waard om even te bekijken als je in de buurt bent.

Niet in de buurt? Geen probleem!

Maar ook als je niet in de buurt bent kun je hier heerlijke thee en chocolade kopen. Ze hebben namelijk een webshop, die je hier kunt vinden.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:
10.00 – 17.30 uur

Zaterdag:
10.00 – 17.00 uur

Locatie

Adres:
Marcelisstraat 255-B
2586 RV Scheveningen

Telefoonnummer:
070-7522094

Naast deze leuke theewinkel in Zuid-Holland hebben we voor deze maand nog een leuke high tea locatie nodig! Weten jullie een leuke locatie in Zuid-Holland, laat het ons dan weten via Twitter of stuur ons een e-mail.
Bronnen: informatie en foto’s zijn afkomstig van Lente Thee en Chocolade via https://lentetheechocolade.nl/.

Plaats een reactie