Locatie gespot: Menu op maat voor High tea’s

Menu op Maat is een jong bedrijf, dat gespecialiseerd is in het schrijven van kookboeken die je via internet kunt downloaden op je computer of je iPad. De meeste van de digitale kookboeken zijn compact; ze beschrijven slechts één menu. De boeken nodigen uit om meteen de keuken in te duiken, want de recepten zijn niet alleen overheerlijk, ze zijn ook nog eens praktisch en stap-voor-stap geschreven. En, niet onbelangrijk, elk menuboek bevat een complete boodschappenlijst én een handig werkschema, dat precies aangeeft wanneer je wat moet doen!

Op de website www.menuopmaat.nl vind je talrijke feestelijke menu’s, zoals kerstmenu’s, paasbrunches, tapabuffetten, picknicks, barbecuefestijnen, romantische menu’s, etc.

Als je door de site bladert, ontdek je al snel dat Menu op Maat een fervent fan is van de Engelse tea. Hoeveel mensen je ook wilt uitnodigen, er is altijd wel een high tea of afternoon tea op maat te vinden! Bovendien heeft Menu op Maat een aantal wat omvangrijkere kookboeken geschreven met heel veel toprecepten voor je eigen high tea.

Bereid met de hulp van Menu op Maat zelf lekkernijen als zalmsandwiches met dillemayonaise, tonijnsandwiches met knapperige maïs, sandwiches met gerookte kip of kalkoen, clubsandwiches, rozijnenscones met jam en room, citroenscones met orange curd, scones met zongedroogde tomaten en basilicum, citroencakesandwiches met frambozenroom, sinaasappelcakesandwiches met Grand Marnier-crème, cappuccinomuffins met cappuccinocrème, brownies, pecannotenkoekjes, citrusvruchtenbavarois-taart, meringuepaddestoeltjes, zandtaartgebakjes met aardbeienroom en bosbessen, kleine soesjes, rice krispie bonbons, tompouces met gemarineerde aardbeien, etc.

Ontdek deze locatie

Plaats een reactie