Ben jij een theeliefhebber & wil je meehelpen?

Theeliefhebbers is de plek op het internet waar het moderne internet en het eeuwenoude drankje “thee” samen komen! De redactie van Theeliefhebbers bestaat uit verschillende theeliefhebbers en wij zijn altijd opzoek zijn naar nieuwe mensen.

Je hoeft geen groot schrijftalent te zijn, als je een theeliefhebber bent ben je van harte welkom om zo vaak als jij wilt mee te schrijven op Theeliefhebbers.

Wat krijg jij als redactielid

Behalve dat je een plek hebt om over jouw favoriete drankje te schrijven met een groot lezerspubliek en een plek op de redactie pagina kun jij op Theeliefhebbers ook punten verdienen met jouw schrijftalent. Deze punten kun jij vervolgens omzetten in korting die je kunt gebruiken om voordelig thee te kopen in de Thee webshopLees meer over het puntensysteem

Waar mag ik over schrijven?

Je mag schrijven over alles wat met thee te maken heeft, dus bijvoorbeeld over lekkere thee, recepten, high tea, accessoires, geschiedenis, landen maar ook over thee gerelateerde onderwerpen zoals kruiden, boeddhisme of hindoeisme en nog veel meer. Heb je even geen inspiratie? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij met het uitzoeken van een leuk onderwerp.

Wil je meehelpen? Dat zouden vinden wij fantastisch vinden!

Vul hieronder het formulier in en wij zorgen voor een account zodat je gelijk kunt inloggen om te beginnen met schrijven.

Aanmelden als redactielid

Vul het contactformulier hier in