Mood mugs, voor elk humeur een mok

Na de Diver thee tool, de Terrorist teapot, Dinosaurus thee tool en nog vele andere toffe thee accessoires waarover ik heb geblogd, Ben ik nu iets geheel nieuws tegen gekomen, de mood mugs!  Voor elk humeur een theemok….:)

 

Mood mugs
Blij, boos en moe ze zijn er allemaal!

De Mood mugs zijn gemaakt van geïsoleerd porselein, elke mok heeft een eigen gezichtsuitdrukking waaraan het humeur van de mok is af te leiden. Een van de ideeën achter de mood mugs is dat jij kan laten zien aan andere  in wat voor stemming jij bent, handig voor op kantoor, of thuis natuurlijk!

Zoals je gezien hebt, heeft geen van de mood mugs een oor, deze zijn niet nodig omdat de mood mugs een dubbele wand hebben waardoor de thee, koffie of een ander warm drankje warm blijft en jou handen koud!

Door het succes van de mood mugs heeft Thabto Design een aantal nieuwe mokken op de markt gebracht zoals de vreselijke kater mok, de monsterlijk humeurige mok en de serieus slaperige mok. Deze zijn onder andere allemaal te koop bij Yanko designs, die overigens zowel in de US als in Europa leveren!

De Kater mok
Zie hier de Kater mok.

Met de mood mugs kan jij bijvoorbeeld thuis aan tafel s’ochtends laten zien dat jij een enorme kater hebt of juist heel slaperig bent of humeurig, of beiden als je een grote dorst hebt!

Mocht je ze willen kopen ze kosten $16.00 in de webshop van Yanko designs,  er gaat overigens 200 ML in elke mok.

Ook leuk van Thabto Design is trouwens de stoere Knuckle Duster mug, dit is een mok met een boxbeugel als oor (handgreep).

2 gedachten over “Mood mugs, voor elk humeur een mok

  1. Woah ze zijn gaaf, die wil ik echt hebben voor op kantoor!:D denk dat ik vooral de happy mok nodig heb haha Die Knuckle Duster mug vindt ik meer wat voor koffie, thee heeft voor mij toch een zacht karakter en zoiets agressiefs als een boksbeugel past daar niet bij voor mij….

  2. Zie deze post nu pas!
    WAt een gave wannahaves! Die Knuckle Duster vind ik overigens ook erg grappig. Kan nog eens van pas komen om aan iemand te geven haha. Zelf zou ik dan niet voor zo’n mok gaan maar wel voor een echte boksbal of zo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *