Nieuwe webshop: Sensatea

Sensatea

Sensatea heeft ook zijn deuren geopend op Theeliefhebbers met een website en webshop!

Het idee voor het starten van Sensatea is ontstaan door een studieopdracht. In de zoektocht naar verschillende theesoorten, kwam ik theebloemen tegen. In Europa al ongeveer 10 jaar bekend, maar nauwelijks in Nederland. De volgende stappen zijn vervolgens snel gemaakt. Ik ben me gaan verdiepen in de markt en nog steeds sta ik ervan versteld dat zo weinig mensen, dit product kennen.

De naam Sensatea was het eerste wat me te binnen schoot. Sensa is afgeleid van het Engelse woord `Sense`, wat zoiets als `gevoel` of `zintuig` betekent. Er wordt ingespeeld op de sfeer, beleving en ervaring binnen de thee-wereld. Dit product moet je ervaren!

“Mijn kennis van het internet, gebruik van social media en passie voor ondernemen zal Nederland kennis doen maken met dit prachtige product!”

Mocht u vragen hebben of gewoon iets kwijt willen, neem gerust contact met me op!

Bekijk deze website

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *