Now you can bring the temple home

Een thee gevuld met nieuwe schatten uit de oudheid die je de stilte van het heden laten ervaren; dat is nu mogelijk met de theelijnen Hari Tea, the new horizon of tea en Shoti Maa, the comfort of tea. Beide theelijnen zijn met de grootste zorg en aandacht samengesteld om niet alleen je smaakpapillen te verwennen, maar zijn er ook om je te ondersteunen in je dagelijkse bezigheden. En deze thee gaat nog een stapje verder: het biedt steun aan je individuele behoeften die per dag, moment of situatie anders kan zijn. De kunst en wetenschap die in de theemélanges samenkomen met als doel een thee die jou van dienst is!

Mijn eerste ervaring toen ik het eerst kopje thee nam, voelde direct heel aangenaam. Geen zweverige materie, want als je de thee drinkt zul je merken dat er “iets” met je gebeurt.

HARI Tea, the new horizon of tea, is een exclusieve theelijn die uit 11 verschillende smaken bestaat. Elke smaak bestaat uit een mix van biologische kruiden en specerijen, geformuleerd volgens de kennis, ervaring en het erfgoed van yogi’s en de gezondheidsleer van Ayurveda. De theeën zijn zodanig samengesteld dat deze volledig passen in de hedendaagse hectiek en dynamiek.

Om de verschillende behoeften te kunnen ondersteunen, zijn er vier categorieën:

  • FYSIEK
  • MENTAAL
  • INSPRIATIONEEL
  • SPIRITUEEL

Met de theelijn komen niet alleen oud en nieuw samen, maar zijn ook de invloeden van verschillende culturen, wijsheden uit het Oosten en kennis uit het Westen merkbaar. Juist in deze nieuwe tijd met een grote behoefte aan rust en balans en veranderende behoeftes die aansluiten op het individu is het van groot belang om een hulpmiddel te hebben dat ongeacht tijd, plaats en stemming tot steun kan zijn.

Face the Moment - feel self-supported

Aanvullend op HARI Tea is SHOTI MAA Tea, the comfort of tea, samengesteld, met als doel een andere benadering van de eenheid van lichaam, ziel en geest. Deze theelijn biedt 7 verschillende smaken en brengt dezelfde filosofie en kennis mee. Anders dan de HARI Tea is, dat deze theelijn gebaseerd is op de werking van de 7 verschillende chakra’s.

Beide  theelijnen bieden voor elk wat wils, omdat we allemaal verschillend reageren op de dynamiek waarin we leven.

WAT MAAKT DEZE THEEËN ANDERS?

De theeën zijn in eerste instantie smaakvol en prikkelt alle zintuigen, maar de werking van de thee gaat dieper en richt zich op de individuele behoefte. De missie is dan ook om de geest en ziel te dienen.

Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en zijn vrij gedurfd bij elkaar gebracht, zoals bij Mysterie Of Desire van HARI Tea waarin chili en chocola de grenzen van het dagelijkse en gewone overtreffen. Bovendien is bij alle smaken veel onderzoek aan vooraf gegaan, om de werking van de theesoorten te testen. Ze werden in verschillende dagsituaties ingezet met allemaal de intentie om verlichting op alle niveaus te brengen.

Het mooiste is natuurlijk om de thee zelf te proeven en je eigen thee-sensatie te creëren. In mijn volgende blogitems zal ik elke smaak apart bespreken met een anekdote van een theeliefhebber die deze thee heeft geproefd. Tot gauw en … enjoy your tea-moment!

In gratitude,

Claudia

1 gedachte over “Now you can bring the temple home”

  1. Ik kijk uit naar je volgende blog Claudia. Je zit in een goede tijd met je kruidenthee..het zit in de lift. Alhoewel ik graag zelf kruiden en specerijen aan mijn basisthee toevoeg, moet ik je eerlijk bekennnen dat dit er allemaal heel erg lekker uit ziet en dat ik dat ook ga bestellen als de tijd rijp is. We keep in touch!

    Beantwoorden

Plaats een reactie