Een mooi 2011 en een nog mooier 2012

Terwijl de sfeervolle tijd van kerst net achter de rug is zijn wij (Toine & Ranan) al druk bezig met het inpakken van onze koffers voor een vakantie. Dit keer niet naar een theeland maar naar het door koffie en wijn gedomineerde Italië… wat de zoektocht naar lekkere thee alleen maar leuker maakt natuurlijk! 🙂 al zal er ook zeker lekkere koffie of een wijntje genuttigd gaan worden.

….maar het inpakken moet maar even wachten want traditioneel is het eind van een jaar een mooi moment om kort te reflecteren op het jaar wat was & vooral op het jaar wat komen gaat!

Mocht je goede voornemens & ideeën voor 2012 willen delen, wij hebben een groep aangemaakt in het forum, theeliefhebbers in 2012.

Een terugblik op 2011

2011 was een fantastisch jaar voor echte thee, theeliefhebbers en Theeliefhebbers.nl en dit gaat natuurlijk voortgezet worden in 2012! Op vakantie gaan wij hard werken aan nieuwe artikelen en plannen voor Theeliefhebbers. Want ook voor 2012 staan er weer een hele hoop nieuwe, leuke artikelen gepland en een grote update voor Theeliefhebbers …. en natuurlijk het drinken van muchas veel lekkere thee.

Een stil uiteinde…

De laatste twee maanden van 2011 was het nogal stil op theeliefhebbers van onze kant … een spontane nieuwe werk uitdaging voor Toine en privé omstandigheden voor Ranan (niks al te ernstig gelukkig :)…maakten het tot een heel onrustig einde van 2011 met veel te weinig tijd voor leuke artikelen op Theeliefhebbers. Dit gaan we weer helemaal goedmaken in het nieuwe jaar natuurlijk!

Iedereen bedanken

Bij deze willen wij alle theeliefhebbers en in het bijzonder de leden en redactie van Theeliefhebbers heel erg bedanken voor hun warmte en aanwezigheid op Theeliefhebbers en alle leuke dingen die hier uit ontsprongen zijn. We hebben genoten van het eerste (halve) jaar van het bestaan van Theeliefhebbers, wij hopen dat jullie dat ook allen hebben gedaan… en dat gaan we weer voortzetten in 2012!

Even aanhalen…

De Tea top 100! We hadden niet gedacht dat het mogelijk was maar de uitdaging werd aangegaan en met de inzet van verschillende Theeliefhebbers stond er in rap tempo een fantastische top 100, heel gaaf! P.s De beloofde beloning komt in het nieuwe jaar hoor 😉

Verder staat er voor ergens in het begin van nieuwe jaar de Theeliefhebbers meet-up, hopelijk een nieuwe, mooie thee offline traditie!

5 thoughts on “Een mooi 2011 en een nog mooier 2012

 1. Dan wens ik jullie vast een heerlijke vakantie om bij te komen van het afgelopen jaar en veel nieuwe inspiratie voor 2012!
  Jullie hebben een website neergezet waar je trots op kunt zijn!

 2. Ook namens mij, een hele fijne vakantie. Voor 2012 wens ik jullie heel veel geluk en wijsheid! maar natuurlijk vooral wens ik jullie een aromatisch en smaakvol jaar!!
  Enneh, inderdaad, jullie mogen trots zijn op de website…
  Tot volgend jaar!!

  Fhieehieiei ppffhiieieii deng deng <<(dit is vuurwerk) 🙂

 3. Complimenten voor wat jullie al hebben neergezet! Het belooft wat voor 2012! 🙂 Hele fijne tijd in la dolce Italia (ik ben jaloers … ;-)) en geniet vooral NIET met mate!!

 4. Hallo allemaal,
  Ik wist niet goed waar ik het moest vragen dus doe het hier maar even. Heeft er iemand ervaring met de dubbelwandige glazen van de site die ik hier heb aangegeven? Ik wil ze misschien gaan aanschaffen maar zou graag willen weten wat jullie ervaring is.
  Alvast bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.