Overname Ultraspring door Watercompany

We hebben hier op Theeliefhebbers al vaker vermeld dat als je optimaal wilt genieten van een lekker kopje thee, de kwaliteit van het water heel belangrijk is. Als je zacht & zuiver water gebruikt zul je gelijk merken dat de geur en de smaak van de thee bijna gelijk zijn. Een kopje thee bestaat voor  99% uit water, dan begrijp je natuurlijk direct dat de kwaliteit een heel grote rol speelt.

Er is de laatste tijd steeds meer aandacht voor zuiver water voor het gebruik van thee zetten maar ook voor andere toepassingen zoals bijvoorbeeld het koken van je groentes. Zeker met het oog op de toekomst waarin water steeds schaarser zal worden zal de behoefte aan goed water toenemen.

Gelukkig zijn er bedrijven als Watercompany en Ultraspring die zich hier mee bezig houden. Watercompany Waterkoelers is dé specialist van waterkoelers aangesloten op de waterleiding voor de Benelux en Ultraspring houdt zich bezig met alle vormen van wateroptimalisatie. UltraSpring filtersystemen maken van uw leidingwater vitaal drinkwater van bronwaterkwaliteit. UltraSpring levert al 15 jaar verschillende systemen voor wateroptimalisatie in bedrijven en huishoudens.

Een mooie combinatie van twee bedrijven en nu heeft Watercompany Ultraspring overgenomen.

Persbericht

Watercompany heeft haar marktpositie verstevigd met de overname van UltraSpring. UltraSpring is producent en leverancier van systemen voor zuiver en vitaal drinkwater. Zij levert al ruim 15 jaar aan bedrijfsleven en particulieren producten op maat, van compleet geïntegreerde systemen tot waterkoelers op de werkvloer. UltraSpring: Het Watermerk, voor alles wat met wateroptimalisatie te maken heeft. Omgekeerde Osmose, keramische filters, vitalisatie, waterontharders en inbouw waterkoelers.

Zuiver water voor thuis

Watercompany levert al jaren waterkoelers met waterfilters aan de B to B markt en zag daarbij ook een groeiende vraag ontstaan voor zuiver drinkwater thuis. Via UltraSpring kunnen wij uitstekend aan deze vraag voldoen. Ruim 90 % van de klanten van UltraSpring bestaat uit de particuliere markt. Uit het oogpunt van zuiver water voor thuis kiest men veel voor waterfilters met reverse osmose (omgekeerde osmose) en waterontharders Onder de naam van UltraSpring gaat Watercompany deze activiteiten voort zetten en verder professionaliseren. Jacob ten Hoope en Corné Meesters zullen verantwoordelijk blijven voor UltraSpring

Het kantoor in Zaltbommel is 1 oktober jl. verhuisd naar Oudenbosch, vanwaar de gehele planning en logistiek wordt georganiseerd. Het telefoonnummer is vervangen door een gratis service nummer 0800 – 0270000. Op www.ultraspring.nl vindt u het volledige assortiment waterontharders en waterfilters van UltraSpring.

Via Watercompany

 

Plaats een reactie