Pickwick komt met nieuwe thee varianten

Pickwick zet samenwerking met fans voort met Pickwick Delicious Spices. Bij het ontwikkelproces van de nieuwe Pickwick Delicious Spices varianten, die deze maand in de winkel komen, hebben 21 Nederlandse Pickwick fans de kans gekregen om hun theewensen in vervulling te laten gaan.

Uit honderden aanmeldingen op Hyves was Yvette Koehler uit Aalsmeer gekozen om als één van de gelukkige theefans nauw betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de nieuwe thee. De combinatie van de passie van de fans en de ervaring van de Pickwick melangeurs heeft geresulteerd in de nieuwe theevarianten Pickwick Caramelised Pear, Chocolate Mint en Smooth Chai. Eind 2010 boekte Pickwick al eerder succes door samen te werken met Pickwick fans, waarbij de moderne theeklassieker Pickwick Dutch Tea Blend werd ontwikkeld.

Over Pickwick Delicious Spices

Specerijen spelen de hoofdrol in de nieuwe varianten van Pickwick Delicious Spices, waardoor het heerlijke verwentheeën zijn. Pickwick Caramelised Pear is met ingrediënten als kaneel, peer en karamel een thee die je het water in de mond laat lopen en een fantastische combinatie met een zoete verwennerij. Pickwick Chocolate Mint smaakt als een vloeibaar chocolaatje met een frisse mint nasmaak die op je tong wegsmelt. Voor zowel choco-addicts als mint-fanaten is dit de ultieme traktatie om samen met je vriendinnen te delen onder het genot van een lekkernij. De Pickwick Smooth Chai is geïnspireerd op een eeuwenoud Indiaas theerecept en is een opmerkelijke combinatie van gember, kruidnagel, anijs en kaneel. De thee laat je wegdromen naar het mysterieuze India; een wereldreis in een theekopje.

Samenwerking met fans

De 21 Nederlandse fans zijn geselecteerd uit honderden aanmeldingen na een oproep van Pickwick op de ‘Pickwick Gardens Hyve’ op zoek naar echte fans voor het Pickwick Panel 2011. De deelnemers hebben samen met melangeurs van Pickwick meegedaan aan drie Pickwick Panel Dagen, waar werd gebrainstormd over mogelijke nieuwe theeblends, verpakkingen en namen van de uiteindelijke producten. Deze theeblends zijn uiteraard uitvoerig getest door de theeliefhebbers zelf. Uit brainstorms bleek dat het panel vooral op zoek was naar theeblends die een echte traktatie zijn en waar specerijen een grote rol spelen. Vanuit deze gedachte zijn de nieuwe varianten ontwikkeld. Een van de panelleden heeft zelfs de naam van het nieuwe segment Pickwick Delicious Spices bedacht.

Nieuwe varianten inspireren Rudolph van Veen De 21 Pickwick fans hebben tevens meester-kok Rudolph van Veen op nieuwe ideeën gebracht. Geïnspireerd door de nieuwe Pickwick Delicious Spices theevarianten Caramelised Pear, Chocolate Mint en Smooth Chai, heeft Rudolph drie exclusieve cupcakes ontwikkeld. De cupcakes sluiten naadloos aan bij de nieuwe theeën. De Delicious Spices cupcake recepten zijn vanaf 14 november gratis beschikbaar op Pickwick.nl. Rudolph van Veen zal daarom ook te zien zijn in de nieuwe tv-commercial van Pickwick Delicious Spices.

De ultieme smaakbelevenis van de cupcakes en andere lekkernijen zoals taartjes en koekjes in combinatie met de nieuwe theevarianten komen samen in een Pickwick Delicious Tasting, die bij elkaar gespaard kan worden met de actieverpakkingen. Een heerlijke proeverij om jezelf en een ander eens lekker te verwennen.

Bron: dichtbij.nl

Plaats een reactie