Rudolph van Veen nieuwe gezicht Pickwick

UTRECHT – Tv-kok en meester-patissier Rudolph van Veen is vanaf 14 november het nieuwe gezicht van Pickwick Delicious Spices. Van Veen heeft speciaal voor de lancering van Pickwick Delicious Spices een drietal cupcake recepten ontwikkeld.

De cupcakes zijn geïnspireerd op de theevarianten Caramelised Pear, Chocolate Mint en Smooth Chai. De recepten voor de cupcakes zijn vanaf 14 november te vinden op pickwick.nl. De tv-kok is zelf al jaren fan van cupcakes en is daarom erg blij dat hij dit voor Pickwick mocht doen.

Pickwick Delicious Spices

Specerijen spelen de hoofdrol in de nieuwe varianten van Pickwick Delicious Spices. Bij het ontwikkelproces van de nieuwe Pickwick Delicious Spices varianten heeft Pickwick eenentwintig Nederlandse Pickwick Hyves-fans de kans gegeven om hun wensen door te geven en daar is Pickwick mee aan de slag gegaan. Pickwick Delicious Spices is sinds 1 november in alle winkels verkrijgbaar en is te herkennen aan de donkerrode kleursetting van de doosjes.

Bron: Pickwick

2 gedachten over “Rudolph van Veen nieuwe gezicht Pickwick

  1. Persoonlijk heb ik helemaal niks met Pickwick. Maar wel met Rudolph van Veen. Hij was notabene hier in de stad een paar weken geleden..heb hem gemist. Ik kijk vaak naar 24Kitchen of naar zijn reizen naar verre landen met de cultuur in de keuken die erbij hoort..dus ja, Rudolph is goed bezig 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *