Schenk aandacht

Dat het leven de afgelopen jaren steeds drukker is geworden zal niemand ontgaan zijn. Zoveel mogelijkheden en prikkels, zowel digitaal als offline. Dit brengt veel positieve dingen met zich mee maar heeft ook een grote keerzijde.

De keerzijde is dat men het vaak nog te druk heeft om aandacht te besteden aan zichzelf, laat staan andere mensen. Echt luisteren naar iemand, de tijd nemen voor elkaar, in het nu leven. Allemaal aspecten van het leven die zo fijn zijn maar waar steeds minder tijd voor is lijkt het soms.

Persoonlijk vindt ik dit ook een continue worsteling, de balans tussen zakelijk en prive etc. Gelukkig woon ik in een van de gezelligste straatjes van Groningen waar je nog contact heb met de buren. Zo hebben wij al een aantal keren gezamenlijk genoten van een kom heerlijke Chinese groene thee of een Zuid-Amerikaanse Yerba mate thee uit een yerba.

Maar voor heel veel mensen geldt dit niet, aandacht is hard nodig in de wereld maar hoe…..  en toen was er “Schenk aandacht”.

Een fantastisch initiatief van Annet, een kunstenares die aandacht als cadeau schenkt in vele vormen. Van verkoop van aandachtgeschenken in de webshop, zoals de ‘Ik schenk aandacht’-theepot, speciaal samengestelde aandachtskruidenthee, broches, kaarten, geschenkbonnen tot de  persoonlijke aandacht schenken via de Mobiele aandachtschenkerij! Lees hier op de website van Annet de uitgebreide visie achter dit mooie initiatief.

Dus bouw rustmomenten in in jouw dag. Ga heerlijke thee drinken met je buren, vrienden en vriendinnen en luister naar elkaar, schenk aandacht en je zult aandacht ontvangen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *