Soep en T-sacs

Ik heb net met grote letters T-Sacs op mijn lijstje gezet. Na een hele tijd roeren in mijn versgemaakte tomatensoep vond ik uiteindelijk alle laurierblaadjes en de korst van de parmezaans kaas weer terug. Ja, de korst, dat lees je goed (laat maar horen als je het recept wilt).

Ik maak graag zelf soep en dan vind ik het handig om de later te verwijderen ingrediënten in een T-Sac te doen, dat scheelt een hoop “gegraaf” . Want op de een of andere manier kan ik het eerste laurierblaadje altijd direct vinden en lijkt de tweede verstoppertje met me te spelen. Trouwens, die korst van de parmezaanse kaas was ik ooit eens vergeten te verwijderen voor het pureren. En aangezien die echt niet zacht wordt van het meekoken was de ravage niet te overzien toen die tussen het mes van de staafmixer sloeg. De soep zat zelfs in mijn haar, maar haren kun je wassen, in tegenstelling tot mijn pas geverfde muren….

Ach, in dat soort gevallen is het achteraf altijd prettig om te kunnen genieten van een rustgevend kopje thee, ook lekker bij de soep heb ik laatst ontdekt!

2 gedachten over “Soep en T-sacs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *