The Teastick

Eens in de zoveel tijd kom ik een leuke thee gadget tegen die even gedeeld moet worden. Dit keer is dat de Teastick van Gamila, een handige losse thee houder te gebruiken voor een heerlijk kopje losse thee. Met deze tool is er echt geen reden meer om nog theezakjes te gebruiken want hij evenaart het gebruikersgemak van het bekende zakje.

Bovendien is het zetten van thee met de Teastick veel stijlvoller en ook nog eens milieuvriendelijker! De Teastick is gemaakt van roestvrij staal en uitgebreid getest in de veel eisende omgeving van restaurants en thee huizen. Hier heeft de Teastick bewezen dat hij een levenlang mee gaat!

Sinds de lancering van de Teastick in 2005 is de Teastick veelvuldig in de publiciteit geweest en wordt alom geprezen door thee liefhebbers en designers van over de hele wereld.

Bekijk de Teastick

Gebruiksaanwijzing Teastick

  1. Schuif het omhulsel omhoog
  2. Stop een gewenste hoeveelheid thee in het compartiment maar let erop dat je er niet te veel instopt omdat thee de ruimte nodig heeft om te ontvouwen
  3. Schuif het omhulsel omlaag, stop hem in het kopje met water en laat hem hierin zitten tot de gewenste sterkte is bereikt.

De Teastick is te gebruiken in combinatie met alle soorten theeën. Wel raden wij aan om voor thee te kiezen van fijne bladeren. Theebladeren hebben de ruimte nodig om te ontvouwen en in de Teastick is deze ruimte te beperkt voor de grovere theebladeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *