Thee Video Friday:

thee-video-fridayThee video friday op theeliefhebbers en onze Engelstalige site Tea loving monk hebben wij elke vrijdag Thee Video Friday.  Simpelweg vermakelijke, spraakmakende & educatieve video’s over thee. Lees hier meer over Thee Video Friday.

In deze 2e editie van Thee Video Friday 2012 (in totaal 14e editie) op theeliefhebbers hebben wij voor deze week weer twee thee video’s. Een is afkomstig van Chow waarin David Wong bestuurder van tea, culture and education bij Tillerman Tea uitlegt hoe je het best een kopje thee kan zetten, because you’re doing it all wrong! Het tweede filmpje is afkomstig van vimeo en is een ontzettend mooi reclame spotje van Lipton tea, het filmpje is geüpload door Yoann Lemoine die tevens ook regisseerde bij dit zelfde reclame spotje.

Het filmpje is geüpload door Chow in 2008 maar tips voor het zetten van thee zijn natuurlijk tijdloos, al helemaal als het goeie tips zijn! In het filmpje legt David Wong kort uit: Hoe heet het water zou moeten zijn, hoeveel thee je het best kan gebruiken, en hoelang je de thee moet laten trekken.

http://vimeo.com/16177289

Vliegende hondjes, tafels en thee! Ik kon deze prachte reclame van Lipton in deze Tea Video Friday gewoon niet achterwegen laten. Hij werd vorig jaar (2011) uitgezonden, niet in Europa en zeker weten niet in Nederland. Waarschijnlijk was de reclame bestemd voor de VS, hoe dan ook ontzettend leuke thee reclame.

Iedereen alvast een goed weekend gewenst, houd het hoofd koel en de thee warm!

Plaats een reactie