Thee Video Friday: Met de rijke thee geschiedenis van china en TaTa tea

thee-video-friday

Het is alweer een tijdje geleden maar de Thee Video Friday is weer terug met nieuwe grappige, educatieve en spraakmakende thee video’s! Vandaag is alweer de elfde editie van Thee Video Friday! Elke vrijdag kun je hier op theeliefhebbers terecht voor vermakelijke, spraakmakende & educatieve video’s over thee. Lees hier meer over Thee Video Friday.

Voor de elfde editie van Thee Video Friday hebben wij weer twee leuke thee video’s opgezocht. De twee video’s van vandaag verschillen sterk van elkaar. De eerste video is een educatieve video over thee in China, erg leuk filmpje! De tweede is een thee reclame die we nog niet gehad hebben in de Thee Video Friday, van Tetley tea ik zeg enjoy!

Ik zelf hou erg veel van de prachtige Chinese thee cultuur en de rijke thee geschiedenis van China. Dit en veel informatie over hoe de thee plant oftewel de camellia sinensis in China verbouwd wordt, en hoe verschillende soorten thee geproduceerd worden kommen uitgebreid aanbod, in deze simpele maar wel erg interessante en leerzame video.

Tetley tea, vroeger TaTa tea is ’s een op van de grootste fabrikanten en distributeurs van thee. Deze reclame van Tetley tea komt ongeveer uit 2008, en was gericht op hun in theezakjes verpakte Rooibos thee.

Voor alle thee video’s, hebben wij de video blog aangemaakt. Een archief waar je in een oogopslag alle blog posts met daarin thee gerelateerde video’s kan zien. Ook kan je een kijkje nemen op het De Gebroeders T Youtube kanaal, waar je deze twee video’s ook terug kan vinden. Wil je ook eens yerba mate thee proberen? Dan kan je dat onder andere hier bestellen en als je meer wilt weten over Yerba mate kun je hier een kijkje nemen. Tot volgende week, en alvast een prettig weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *