Thee Video Friday: Met Hugh jackman en Britney spears

thee-video-fridayTen eerste wensen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar. Dat er  in 2012 maar veel heerlijke potjes thee gezet mogen worden! Het leek ons leuk om dit jaar in te luiden met de traditionele Thee Video Friday, die volgende week ook van start gaat op het Engelse broertje Tea Loving Monk. Voor alle nieuwkomers onder ons, op theeliefhebbers hebben wij elke vrijdag thee video friday.  Simpelweg vermakelijke, spraakmakende & educatieve video’s over thee. Lees hier meer over Thee Video Friday.

In deze 1e editie van thee video friday 2012 (in totaal 13e editie) op theeliefhebbers hebben wij voor deze week weer twee thee reclames geselecteerd, of misschien beter gezegd ijsthee reclames. De eerste thee reclame is de nieuwste thee reclame van Lipton met in de hoofdrol (natuurlijk) Hugh jackman.  De tweede thee reclame komt uit 2007 en is van een Japans thee merk dat wij zelf nog niet kende met in de hoofdrol birtney spears. Britney spears in een Japanse thee reclame? Jazeker, in Japan kan het niet gek genoeg.

http://www.youtube.com/watch?v=WVS9S50FjgU

Yes! Eindelijk weer een nieuwe reclame van Lipton met Hugh jackman in de hoofdrol, en eindelijk zonder al dat gedans. Ik denk echter dat hugh jackman hier wel anders over denkt! 😛 Hij moet namelijk flink wat klappen incasseren gedurende de reclame. Niettemin weer een ontzettend goeie reclame van Lipton! Met maar een boodschap Never lose youre cool, dat moet wel goed komen hier in Nederland :P.

Goed! En dan eindelijk weer eens een typische Japanse ijsthee reclame met een westers tintje waar het motte sex sells zeker van op toepassing is.

1 gedachte over “Thee Video Friday: Met Hugh jackman en Britney spears”

Plaats een reactie