Het plekjesproject: de Theeklipper

 

Leestijd: 4 minuten

Vlak voor Pinksteren hebben we een niet project aangekondigd: het plekjes-project. Iedere maand zetten we een provincie in het zonnetje en bloggen we over een leuke thee-locatie en een leuke theewinkel. Juni is de maand van… Noord-Holland!

De Theeklipper

Voor iedereen die een beetje van geschiedenis houdt is de Theeklipper in Heiloo zeker the place to be. Je kunt hier niet alleen thee kopen, maar ook lekkere koffie of lekkernijen voor erbij.

Thee en snuisterijen

De Theeklipper verkoopt naast losse thee ook verpakte thee van onder andere Dilmah en Twinings. Er wordt transparant gedaan over waar ze hun thee vandaan halen en van de drie firma’s, is er een duurzaam. Dat is een goed begin! Je kunt hier helemaal losgaan, want je kunt ook snuisterijen kopen welke ook tot mooie cadeaus gemaakt kunnen worden. Misschien iets leuks voor Vaderdag?

Koffie en lekkernijen

De koffie wordt wekelijks vers gebrand hier, dus je zult er geen oude koffie tegenkomen. Als je thuis iemand hebt die dus geen grote theefan is, kan je die hier ook nog eens zielsgelukkig maken met heerlijke private label soorten koffie. Om het nog specialer te maken: koffie kan ook besteld worden op verzoek! Naast deze koffie hebben ze ook een breed assortiment aan bonbons en chocolade, en laten we nou eerlijk zijn: wie is hier nou niet gek op?


Openingstijden en locatie

Ma t/m do: 09.30-17.30
Vr: 09.30-20.00
Za: 09.30-17.00
Zo: gesloten

Winkelcentrum ’t Loo 68
1851 HT Heiloo

Impressie

Volgende keer in het plekjesproject: een leuke high-tea locatie! Heb jij ervaringen met een leuke high tea in Noord-Holland en vind je dat wij deze locatie moeten noemen, laat het ons dan weten via Twitter of stuur ons een e-mail.

Bronnen: Foto’s zijn allemaal afkomstig van de website van de Theeklipper (www.detheeklipper.com), hetzelfde geldt voor de video. Deze is vindbaar op Youtube.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *