Theeliefhebber? Wordt gratis lid van Theeliefhebbers

Theeliefhebbers is de eerste thee community van Nederland en wordt inmiddels meer dan 300 keer per dag bezocht en elke week wordt dit meer, mensen zitten er gemiddeld zo’n 4 minuten op en dat stijgt snel dus het moet wel interessant zijn 🙂

Er zijn al zo’n 50 theeliefhebbers gratis lid geworden en actief maar om er hier een gezellige boel van te maken, een plek om kennis uit te wisselen of gewoon lekker digitaal theeleuten zijn wij opzoek naar nog meer theeliefhebbers!

Wij zouden het allen fantastisch vinden als jij ook lid wordt op Theeliefhebbers!

Waarom lid worden?

Lid worden is gratis & erg gemakkelijk, binnen 1 minuut heb jij je eigen profiel aangemaakt en met het gebruik van jouw Facebook profiel is dit zelfs minder dan een minuut. Een lidmaatschap blijft altijd gratis, ook in de toekomst. Als lid van Theeliefhebbers krijg je toegang tot unieke en exclusieve content maar ook andere leuke dingen zoals de thee klok, thee spelletjes, aanbiedingen en nog veel meer. Ook alle toekomstige toevoegingen aan Theeliefhebbers zullen alleen voor leden zijn dus wil je op de hoogte blijven dan is lid worden een goed idee.

Mogelijkheden met of zonder account

 

Plaats een reactie