Theeliefhebbers social update

Theeliefhebbers heeft gister een social update gekregen, de eerste stap naar volledige koppeling met de al bestaande netwerken (Facebook, Twitter, Hyves, Youtube, Flickr etc). Er zijn tegenwoordig al zoveel verschillende Social media diensten en netwerken dat niemand zit te wachten op het aanmaken van weer een account, als je de bomen door het bos al bijna niet meer ziet. Theeliefhebbers wil dan ook niet het zoveelste netwerk in het rijtje zijn, Theeliefhebbers is een verlengstuk die gemakkelijk te integreren is met jouw bestaande accounts.

We zijn begonnen met het maken van de eerste stap door het toevoegen van twee nieuwe opties; het inloggen/registreren met je Facebook account en de koppeling van jouw profiel met de tweets van Twitter.

Inloggen/ registreren met Facebook

Je kunt ervoor kiezen om direct in te loggen met Facebook, hij zal dan met een druk op de knop een account aanmaken met jouw profielgegevens van Facebook. Hiervoor hoef je alleen eenmalig toegang te verlenen om Facebook en Theeliefhebbers te koppelen. Mocht je deze koppeling later weer ongedaan willen maken, dan kun je dit in je Facebook account onder “Privacy instellingen” gemakkelijk doorgeven. Je kunt ook een account op de normale manier bij Theeliefhebbers aanmaken, maar dan wel gebruik maken van Facebook om je profiel met informatie te vullen.

Nog geen account en wil je graag een aanmaken met Facebook? Klik dan hier

Koppeling met Twitter

Twitter is het medium bij uitstek om even te laten weten waar je mee bezig bent, waar je over leest of welke lekkere thee je nu van aan het genieten bent. Theeliefhebbers beschikt net als Twitter en Facebook over deze optie, maar je bent natuurlijk al gewend om dit via Twitter of Facebook te doen. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om je Twitter te koppelen met je Theeliefhebbers account zodat hij ook alle tweets laat zien, er wordt overigens ook aan een Facebook koppeling gewerkt.

De Twitter koppeling kun je gemakkelijk tot stand brengen door naar je profielpagina te gaan en daar te kiezen voor Instellingen > Twitter.

Volgende update; marktplaats en eigen domein

Volgende week staan er twee fantastische toevoegingen op het programma. Om te beginnen gaan we de id=”356″ type=”page”]centrale marktplaats  openen,  vanaf dan kan iedereen thee & thee gerelateerde producten verkopen/kopen via Theeliefhebbers. Maar ook iedereen die een website op Theeliefhebbers heeft aangemaakt is het mogelijk om een eigen webshop te beginnen en producten te verkopen.

De tweede aanpassing is klein maar heel krachtig, gemakkelijk een eigen domeinnaam koppelen aan je Theeliefhebbers website/webshop! De website draait dan volledig op jouw domeinnaam, dus bijvoorbeeld www.degebroederst.nl in plaats van degebroederst.theeliefhebbers.nl. Een stuk professioneler dus maar wel met het grote voordeel van het hosten van je website bij Theeliefhebbers, namelijk dat jouw nieuws en producten direct zichtbaar zijn binnen de Theeliefhebbers gemeenschap!

Beide toevoegingen zullen volgende week vrijdag gelanceerd worden, fijn weekend gewenst!

Plaats een reactie