Theeliefhebbers update, marktplaats geopend!

Theeliefhebbers heeft weer een leuke update gekregen. Naast de id=”2835″ type=”post”]sociale update van vorige week is nu ook de thee marktplaats geopend! De schappen zijn momenteel nog wat leeg maar hier zullen wij snel verandering in brengen natuurlijk.

De marktplaats

Alle thee en thee gerelateerde producten aanbieders kunnen op Theeliefhebbers een website met een webshop openen. Alle producten die hij in deze webshop plaats komen automatisch terecht in de centrale marktplaats op Theeliefhebbers waar theeliefhebbers deze direct kunnen kopen.

Momenteel bestaat de webshop alleen uit een product gedeelte met een link naar het product in een bestaande webshop waar de afrekening plaats vindt. Gepland voor de volgende update is de koppeling met Paypal zodat je ook een eigen winkelwagen en betalingssysteem op Theeliefhebbers hebt, het begin is hiervoor al gemaakt.

Wil jij ook jouw producten in de marktplaats van Theeliefhebbers en heb je hier wat hulp bij nodig dan mag je natuurlijk contact met ons opnemen.

Kleine updates

  • Het is nu mogelijk om je eigen domeinnaam aan jouw Theeliefhebbers website te koppelen. Dus in plaats van theewebshop.theeliefhebbers.nl wordt het dan theewebshop.nl. Hoe fantastisch is dit!:)
  • Alle activiteiten op Theeliefhebbers zijn nu gemakkelijk te volgen op de overzichtspagina
  • De video blog, want we willen meer met video gaan doen aankomende tijd. Zo hebben we ook onze nieuwe traditie id=”3088″ type=”post”]Thee Video Friday in het leven geroepen.

Plaats een reactie