Theeliefhebbers wordt vernieuwd

Na een relatief lange stilte op Theeliefhebbers (laatste artikel 8 februari) zijn we weer terug van weggeweest. Zowel Ranan als ik (Toine) hadden het erg druk met respectievelijk nieuwe studie en nieuwe werkuitdagingen. Maar thee blijft een onderdeel van de lifestyle en het bloed gaat waar het niet kruipen kan :). De rust is enigszins wedergekeerd en vandaag heb ik daarom voor het eerst weer een start gemaakt met het verbeteren van Theeliefhebbers.

We hebben het afgelopen jaar veel feedback gehad en met die feedback in het achterhoofd krijgt Theeliefhebbers een krachtige update. Om te beginnen heb ik vandaag de snelheid van de website verhoogt en het terugbrengen van de rust. De meest gebruikte functies zijn bewaard gebleven maar er is afscheid genomen van functies die niet goed werkten of die nauwelijks gebruikt werden. Hierdoor is er nu al veel meer rust ontstaan in de website wat bijdraagt aan het gebruikersgemak.

Maar niet getreurd, want alle overbodige functies worden binnenkort vervangen door 1 nieuwe toevoeging waar wij aankomende tijd aan gaan bouwen en waarvan wij zeker weten dat deze zeer geliefd zal worden onder alle theeliefhebbers. Beschrijvende termen van de nieuwe Theeliefhebbers zullen zijn: Lezen, leren, praten & ervaren!

Voor nu veel theeplezier gewenst in de zon of elders op een van de vele mooie plekjes op deze aarde, Binnenkort meer!

Plaats een reactie