Problemen onder de motorkap opgelost

Als theeliefhebber houdt ik van een rustig tempo maar als het neerkomt op mijn vak als webdeveloper en de snelheid van een website dan kan het niet snel genoeg gaan!:) Na een update aan ons systeem was Theeliefhebbers de laatste weken erg traag en werd overspoelt door spam. Kortom, problemen onder de motorkap.

Het was dus tijd om onder de moterkap te duiken, eens flink in de techniek te duiken… alles geprobeerd veel geleerd maar het leek niet beter te gaan. Theeliefhebbers is een grote en behoorlijk zware website geworden dus dat is niet zomaar even uit te zoeken waar het dan fout gaat. Tot ik vandaag een fout in de techniek ontdekte na de zoveelste zoektocht waardoor het hele website traag werd. De thee heeft mij erdoorheen gesleept, weer wat kennis rijker maar voor de aankomende tijd wil ik mijn energie toch weer in het schrijven stoppen:)

De problemen golden overigens niet voor de websites die gehost worden op Theeliefhebbers!

Resultaat van alle aanpassingen is dat Theeliefhebbers weer heerlijk snel loopt zodat er weer genoeg tijd is om te doen waar het om gaat, spanningsloos genieten van thee en natuurlijk, nieuwe blogartikelen!

Een fijne avond gewenst en geniet van de thee!

Plaats een reactie