Theezeef Gero Zilmeta

Tegenwoordig zie je de meest hippe gadgets om je losse thee in te doen.

Niets mis mee maar mijn hart gaat juist harder kloppen van oude thee-accessoires. In al z’n eenvoud hier een theezeef die tegelijkertijd fungeert als lekbakje. Uitgegeven door Gero Zilmeta in 1959. Misschien in die tijd ook wel heel trendy!

Er is ook nog een versie met een bewerkt lepel-uiteinde maar die heb ik nog niet kunnen bemachtigen voor onze webwinkel.

 

Theezeef 1959

3 gedachten over “Theezeef Gero Zilmeta”

 1. He Jessica, leuk artikel! Zelf ben ik ook meer liefhebber van de meer traditionele kant van thee & accessoires, erg leuk dus om dit te lezen. Niet dat er wat mis is met alle trendy spulletjes natuurlijk.

  Beantwoorden
 2. Dag Jessica,
  Vrijblijvend wil ik u graag op het volgende attenderen: Ik heb nog een Gero Zilmeta theezeef te koop met bewerkt uiteinde. Een plaatje en helemaal gaaf. Zie Marktplaats
  Groet van Caroline

  Beantwoorden
 3. Goede morgen Ik ben ook in het bezit gekomen van zo’n theezeefje maar hoe gebruik je dat eigenlijk… Of is het bedoeld om de thee uit je kopje te zeven?

  Beantwoorden

Plaats een reactie