Twinings animatiefilm, betoverend mooi


Waarschijnlijk kennen de meeste theeliefhebbers het merk Twinings al maar voor degene die het niet kennen, Twinings is een groot, wereldwijd bekent Engels thee merk met roots die al beginnen in 1706 en zeer bekend van o.a de breakfast blends.

Ik wordt er elke keer weer blij van als ik zie hoe vaak thee als inspiratie en onderwerp wordt gebruikt door designers, animators en andere creatievelingen over de hele wereld. Als freelance webbouwer met interesse voor design is het elke keer fijn om de combinatie van thee en design te zien. Dit keer met het thee merk Twinings…

Dit keer worden we blij verast door Twinings, die kosten noch moeite gespaard heeft om een wonderbaarlijk mooie animatie filmpje te laten maken door de Psyop studio. Het duur even voor de clue komt maar de boodschap aan het eind is mooi en betekenisvol. Ik zal hem hier niet verklappen, dus kijken maar!

http://www.youtube.com/watch?v=LdkcsDueSMM

De muziek

Het liedje is van Wherever You Will Go by Charlene Soraia. Hij komt je waarschijnlijk bekend voor want het origineel is van The Calling. Vindt je het nummer erg mooi, ondersteun de artiest dan en koop het nummer hier op iTunes. Je kunt het nummer natuurlijk ook hier luisteren op Youtube (origineel).

Een voor als je wilt meezingen:

know now, just quite how
My life and love might still go on
In your heart and your mind
I’ll stay with you for all of time…

If I could turn back time
I’ll go wherever you will go
If I could make you mine
I’ll go wherever you will go…

Runaway with my heart
Runaway with my hope
Runaway with my love… …

Plaats een reactie