Nieuwe webshop: Vrouwtje theelepel

Wie kent haar niet meer van vroeger, Vrouwtje Theelepel? En voor degene die haar niet herinneren of nog even een geheugensteuntje nodig hebben… Vrouwtje Theelepel was het kleine aandoenlijke vrouwtje die altijd een gouden theelepel bij zich droeg. Op de meest vreemde momenten kon ze echter zo klein worden als haar theelepel en met dieren praten. Ze beleefde de meest fantastische avonturen!

Vrouwtje Theelepel is nu weer actief en wel met thee! Vrouwtje Theelepel is namelijk een online theewinkel begonnen. Net als de vroegere tijden staat de tegenwoordige Vrouwtje Theelepel in het teken van gezelligheid, warmte, knusheid en een beetje kneuterigheid. Lekker vanuit school opgewacht worden door je moeder met een kopje thee, of een middag bijkletsen met vriendinnen op de bank en een grote pot thee binnen handbereik. Of gewoon even een moment voor jezelf met je favoriete thee. Thee heeft en kan het allemaal, daarom is Vrouwtje Theelepel zo dol op thee.

Vrouwtje Theelepel heeft ook een eigen weblog met webshop op Theeliefhebbers en haar producten staan nu ook in de Thee marktplaats. Bekijk haar weblog en producten hier of in de id=”2985″ type=”page”] Thee marktplaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *