Vrouwtje Theelepel

Wie kent haar niet meer van vroeger, Vrouwtje Theelepel? En voor degene die haar niet herinneren of nog even een geheugensteuntje nodig hebben… Vrouwtje Theelepel was het kleine aandoenlijke vrouwtje die altijd een gouden theelepel bij zich droeg. Op de meest vreemde momenten kon ze echter zo klein worden als haar theelepel en met dieren praten. Ze beleefde de meest fantastische avonturen!

Vrouwtje Theelepel is nu weer actief en wel met thee! Vrouwtje Theelepel is namelijk een online theewinkel begonnen. Net als de vroegere tijden staat de tegenwoordige Vrouwtje Theelepel in het teken van gezelligheid, warmte, knusheid en een beetje kneuterigheid. Lekker vanuit school opgewacht worden door je moeder met een kopje thee, of een middag bijkletsen met vriendinnen op de bank en een grote pot thee binnen handbereik. Of gewoon even een moment voor jezelf met je favoriete thee. Thee heeft en kan het allemaal, daarom is Vrouwtje Theelepel zo dol op thee.

In haar winkel vind je niet alleen thee in zakjes van de bekende merken Revolution Tea en Harney & Sons, de meest fantastische thee accessoires zoals theepotten en theeglazen, maar uiteraard ook losse thee. Hierin kan Vrouwtje Theelepel zich helemaal uitleven!

Niet alleen de klassiekers zoals Earl Grey, Groene thee en Rooibos thee, maar ook vele unieke melanges zoals je die nog nooit geproefd hebt. Hoe klinkt bijvoorbeeld ‘De glimlach van Mona Lisa’, groene thee met stukjes aardbei en rozenbloesem? Of een heerlijke rooibos thee met chocolade en karamel? Ben je meer van puur natuur, dan is er ook een uitgebreide selectie van biologische theesoorten.

Deze blogpost is geschreven door Annemieke van de Vrouwtje theelepel webshop

Bij Vrouwtje Theelepel kun je je hart ophalen als het om thee gaat!

En, kun je moeilijk een keuze maken? Vrouwtje Theelepel helpt je graag met haar adviezen.

Surf snel naar de webshop op www.vrouwtje-theelepel.nl


2 gedachten over “Vrouwtje Theelepel”

  1. Graag gedaan! Jij bedankt voor het aanmaken van een eigen weblog op Theeliefhebbers.nl, mocht je hulp nodig hebben bij het vullen of inrichten moet je het maar even laten weten, dan help ik mee.

    Beantwoorden

Plaats een reactie