Yerba Mate thee

Yerba Mate theeDe id=”2320″ type=”page”]thee encyclopedie is weer een artikel rijker, namelijk die over id=”3108″ type=”post”]Yerba Mate thee. Yerba Mate Thee is een gezonde id=”186″ type=”post”]kruidenthee en Zuid-Amerikaanse volksdrank met een rijke geschiedenis. Het wordt vooral door de Argentijnen gedronken maar ook vele andere Zuid-Amerikanen drinken Yerba Mate Thee als vervanger voor koffie.

Yerba Mate thee is echt een powerdrink en wordt dan ook veel gebruikt door studenten om langer door te kunnen studeren. Inmiddels begint Yerba Mate thee ook wereldwijd meer aandacht te krijgen, in de United States geniet het al veel populariteit en ook in Nederland heb je inmiddels een aantal webshops die deze bijzondere kruidenthee verkopen.

Meer lezen over id=”3108″ type=”post”]Yerba Mate thee kan hier in de thee encyclopedie. Als je meer van beeld bent kun je hieronder ook alle video’s bekijken natuurlijk.

Yerba Mate thee en Máxima

Leuke wetenswaardigheid, zoals iedereen wel weet komt onze Prinses, Máxima Zorreguieta uit Argentinië. En laat Argentinië nu net de plek waar Yerba Mate thee ontdekt is en de meeste populariteit geniet. En ja, ook Máxima geniet graag van een heerlijk kopje Yerba Mate thee!

Yerba Mate thee kopen

Yerba Mate thee filmpjes

Hieronder een aantal leuke fimpjes over Yerba Mate thee, bekijk ze allemaal via ons youtube kanaal.

2 gedachten over “Yerba Mate thee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *