Theeliefhebbers, twee week later

Theeliefhebbers draait nu een kleine 2 week, en het begint langzaam op gang te komen. We moesten zelf ook even wennen aan de nieuwe website maar vanaf nu gaan we weer net als op onze Theeblog actief schrijven over thee. We hebben weer een grote lijst met leuke onderwerpen klaarstaan dus stay tuned!

Theeliefhebbers weblogs

Theeliefhebbers host op het moment al twee weblogs. De grootste Nederlandse facebook thee community heeft als eerste een eigen weblog geopend en de thee webshop Vrouwtje theelepel heeft  nu ook een weblog, geheel in haar eigen huisstijl! Wil jij ook een weblog via Theeliefhebbers? Het is gratis en gaat heel gemakkelijk, even een account aanmaken, inloggen en  vervolgens de weblog opzetten.

Thee.nl weblog
Thee.nl weblog
Vrouwtje theelepel weblog
Vrouwtje theelepel weblog

Theeliefhebbers leden

Er zijn ook al 17 theeliefhebbers die lid zijn geworden. Dit is natuurlijk nog lang niet genoeg dus ben jij de volgende Of ken je theeliefhebbers die ook lid zouden moeten worden? Maak dan een account aan en gebruik “verzend uitnodigingen” knop op je profiel pagina om iedereen uit te nodigen. Maak samen met je theeliefhebbers vrienden groepen aan en forums en bespreek bijvoorbeeld jullie favoriete theeën of maak een groep aan met iedereen die theezakjes spaart.

Kleine aanpassingen

In de korte tijd dat we online zijn er al veel kleine aanpassingen gedaan aan de hand van feedback mede-theeliefhebbers. Op de voorpagina heb je nu een handig overzicht om te zien wat er zoal in de gemeenschap gebeurd zoals onder andere de populairste encyclopedie en blog artikelen, nieuwste groepen, laatste reacties op Theeliefhebbers en Twitter.

Een activiteit die veel tijd kost en nog bezig is maar echt voor een stuk meer sfeer zal zorgen is het vullen van de Encyclopedie met mooi beeldmateriaal zoals op deze pagina te zien.

Iedereen kan nu evenementen toevoegen aan de gemeenschappelijke agenda. Dus is er binnenkort een evenementen waarvan jij vindt dat alle theeliefhebbers hier heen moeten? Maak dan een account aan en voeg de dag toe aan de gemeenschappelijke agenda.

Aankomende update

Het wordt mogelijk om een account aan te maken of in te loggen op Theeliefhebbers met je Facebook gegevens, gemakkelijk & laagdrempelig! Verder wordt het mogelijk om je status updates van Facebook & twitter te koppelen met theeliefhebbers. Dus wat je zegt op Twitter en Facebook kun je ook automatisch laten plaatsen op Theeliefhebbers en andersom.

Deze update zal op vrijdag beschikbaar zijn.

 

2 gedachten over “Theeliefhebbers, twee week later”

Plaats een reactie